Makaron otulony aksamitnym sosem z groszku w doborowym towarzystwie

Makaron otulony aksamitnym  sosem z groszku w doborowym towarzystwie

Makaron otulony aksamitnym sosem z groszku w doborowym towarzystwie

Czyszczenia spiżarni ciąg dalszy, tym razem padło na groszek, który stał się bazą do kremowego sosu. Moja ulubiona wege blogerka www.mithikblog.com (co prawda aktualnie nie bloguje, ale wróci , ja to wiem Magda!) sprzedała mi swój patent, gdy nie można lub nie lubi się tofu- zastąpienie go selerem, ja tofu mogę jeść i je zresztą bardzo lubię, więc do tego dałam pół na pół seler i tofu. Składniki na 4-6 porcji: opakowanie 400-500 g makaronu 2 puszki groszku 1 kostka wędzonego tofu 30-50 g nerkowców pół selera ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.