Łatwe i szybkie wegańskie ciasto z jabłkami i masłem orzechowym

Łatwe i szybkie wegańskie ciasto z jabłkami i masłem orzechowym

Łatwe i szybkie wegańskie ciasto z jabłkami i masłem orzechowym

  Jesień to czas zupy dyniowej i jabłeczników, zdecydowanie, no może jeszcze brownie. Dziś mam dla Was zupełnie nowy przepis na naprawdę mało skomplikowane ciasto z jabłkami, które jest przede wszystkim mięciutkie i wilgotne jednocześnie. Dodatek masła orzechowego i syropu klonowego nadaje mu głębi smaku. Składniki na małą blaszkę o wymiarach 22×22 cm: 250 g mąki pszennej łyżeczka proszku do pieczenia 60 g dowolnego masła orzechowego 110 g syropu klonowego/z agawy/daktylowego/ryżowego 200 ml dowolnego mleka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.