Tarta twarogowo-rzodkiewkowa ze szczypiorkiem i rzeżuchą

Tarta twarogowo-rzodkiewkowa ze szczypiorkiem i rzeżuchą

Tarta twarogowo-rzodkiewkowa ze szczypiorkiem i rzeżuchą

W kwietniu pojawiaja sie pierwsze nowalijki,a szczypiace w jezyk rzodkiewki i mlody szczypiorek to obowiazkowe elementy wiosennego menu.Warto jesc rzodkiewki,a szczypiorek to jeden z nachetniej uzywanych zielonych dodatkow.W okresie okolowielkanocnym rownie chetnie siegamy po rzezuche.Gdy nowalijki polaczysz z twarozkiem serwujesz sobie pokazna dawke witamin i mineralow.Oto moja propozycja podania wiosennych,kolorowych i chrupiacych  nowalijek w formie apetycznej tarty.Zapraszam zatem na wiosenne chrupanie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.