Cannelloni z sosem bolońskim

Cannelloni z sosem bolońskim

Cannelloni z sosem bolońskim

Kolejna propozycja na danie z wykorzystanie makaronu to pyszne zapiekane danie - makaron cannelloni faszerowany mięskiem mielonym w sosie bolońskim, a to wszystko zapiekane w sosie beszamelowym z odrobiną mozzarelli z wierzchu! Smak pycha! Musicie koniecznie wypróbować! Zapraszam po przepis!  Składniki: 12 rurek cannelloni sos boloński z tego przepisu: 500 g mięsa mielonego 3 pomidory butelka passaty pomidorowej 2 - 3 małe cebule (użyłam szalotki) 3 ząbki czosnku papryka ostra, papryka słodka, pieprz, sól ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Mąką

Autor

maadziaa1238

Nazywam się Magda, mieszkam w Białymstoku. Gotowanie sprawia mi wielką frajdę. Lubię coraz wynajdywać nowe przepisy, produkty, a następnie testować je i próbować. Założyłam tego bloga z myślą o tym by móc dzielić się sprawdzonymi przeze mnie przepisami razem z wami! Zapraszam do korzystania z przepisów i jak również do odwiedzin :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, sos beszamelowy, makarony, makaron, mięso, mielone, zupa pomidorowa, cannelloni, papryka, dania z makaronem, sos do makaronu, mięso mielone, sos pomidorowy, makaron z serem, papryka faszerowana, makaron z patelni, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Gotuj z Mąką

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.