Pasta Twarogowo - Dyniowa
Pasta Twarogowo - Dyniowa
Dynia z twarogiem komponuje się idealnie, a dodatek oleju z pestek dyni podkreślił jeszcze bardziej smak tej pasty. Polecam oleje z serii Skarby Polesia , są to oleje najwyższej jakości, tłoczone na zimno z dużą zawartością cennych składników dla naszego organizmu. Składniki: około 100 g puree z dyni (z upieczonej dyni, nie surowej) 125 g twarogu tłustego 1 mała cebula pokrojona w kostkę i uduszona na oleju 1/3 łyżeczki papryki słodkiej 1-2 łyżeczki oleju z pestek dyni skarby polesia sól, pieprz do smaku e... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
ivon86
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dynia, pasta, pieczywo, bezglutenowe
Inne przepisy z Gotowanie...to proste !
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję