Przepyszne, bardzo wilgotne ciasto marchewkowe które zachowa świeżość nawet do 4 dnia, a zwieńczone pysznym pomarańczowym lukrem, zachęcam do upieczenia i życzę Wam miłego weekendu, trzymajcie się zdrowo :* Składniki na blaszkę 21 x 21 cm 3 jajka kl M 0,5 szkl cukru 1 i 1/4 szkl mąki 1 czubata szklanka startej marchewki na średnich oczkach 120 ml oleju 1 płaska łyżeczka sody skórka starta z 1/2 pomarańczy wcześniej umytej i wyparzonej lukier pomarańczowy: około 3 łyżki soku z pomarańczy odrobina start... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...