Ciasto do szybkiego przygotowania, bardzo lekkie, przyjemne w smaku i w wiosennych kolorach ;) Składniki na blaszkę 20 x 20 cm Biszkopt: 2 jajka kl M 1/2 szkl cukru (szkl o pojemności 200 ml) 1/2 szkl mąki 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia esencja waniliowa Masa budyniowa na soku: 300 ml soku pomarańczowego 2 i 1/2 łyżki cukru 2 łyżki masła Masa jogurtowa: 220 g jogurtu naturalnego 1 galaretka agrestowa 100 ml wrzącej wody do galaretki Biszkopt 1. Jajka miksujemy wraz z cukre... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...