Wątróbka duszona z papryką i koperkiem

Wątróbka duszona z papryką i koperkiem

Wątróbka duszona z papryką i koperkiem

Lubię wątróbkę zarówno jeść jak i przygotowywać. Dziś zapraszam na wątróbkę duszoną z papryką czerwoną, cebulką oraz świeżym koperkiem. Polecam na obiad dla całej rodziny.    SKŁADNIKI: 500 g wątróbki drobiowej 2 cebule 1 czerwona papryka Sól i pieprz do smaku 2 łyżki kopru Mąka pszenna Olej do smażenia np rzepakowy Mleko ok 2 szklanki   PRZYGOTOWANIE:  Wątróbka myję ewentualnie kroję na mniejsze kawałki. Wkładam do miski a następnie zalewam mlekiem. Pozostawiam w lodówce pod przykry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.