TARTALETKI Z CUKINIĄ I PIECZARKAMI

TARTALETKI Z CUKINIĄ I PIECZARKAMI

TARTALETKI Z CUKINIĄ I PIECZARKAMI

SKŁADNIKI: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 cukinia 6 pieczarek 1 5 dag sera żółtego tartego Koncentrat pomidorowy Pieprz i sól 2 łyżeczki czosnku niedźwiedziego PRZYGOTOWANIE:  Ciasto lekko rozwałkowuję. W ciasta wycinam 10 kwadratów. Każdy kwadrat smaruję koncentratem pomidorowym a następnie posypuję serem żółtym tartym. Pieczarki i cukinię obieram kroję w kostkę. Posypuję solą i pieprzem oraz niedźwiedzim czosnkiem. Brzegi kwadratów zawijam do środka. Kwadraciki układam na blaszce wyłożonej papie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.