Smażona Miruna w Cieście Naleśnikowym

Smażona Miruna w Cieście Naleśnikowym

Smażona Miruna w Cieście Naleśnikowym

Piątek , Piątunio :) w Wielu Polskich domach dzisiejszego dnia jemy Ryby. Tym razem proponuję Wam rybę smażoną w cieście Naleśnikowym:) Polecam #OlejKonwenanse i #OlejWielkopolski oraz l www.olejkonwenanse.pl SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB: 4 Filety dowolnej ryby  sól i pieprz do smaku  Olej Wielkopolski do smażenia 1 Szklanka Mąki  1 Szklanka Mleka 2 Jajka PRZYGOTOWANIA: Rybę dokładnie odmrażamy.  Za pomocą ręcznika papierowego ściągamy nadmiar wody.  Z obu stron doprawiamy solą i pieprzem.&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.