PULPETY PIECZONE Z INDYKA I MOZZARELLĄ

PULPETY PIECZONE Z INDYKA I MOZZARELLĄ

PULPETY PIECZONE Z INDYKA I MOZZARELLĄ

SKŁADNIKI: 200 g makaronu ja dałam z semoliny z pszenicy twardej ze szpinakiem 500 g mięsa mielonego np. z indyka 250 ml przecieru pomidorowego 3 łyżki koncentratu pomidorowego Przyprawy:sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka czosnku granulowanego 1 łyżeczka czubricy czerwonej 1 łyżeczka papryki czerwonej ostrej Olej do smażenia np. Rzepakowy PRZYGOTOWANIE:  Makaron gotuję według instrukcji na opakowaniu. Ja użyłam makaronu ze szpinakiem. Na rozgrzaną patelnię wlewam olej, a następ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.