SKŁADNIKI: Biała Masa 350 ml Śmietany 30% 1,5 tabliczki czekolady białej 1 serek mascarpone 200 g preparowanej pszenicy Ciemna masa 350 ml Śmietany 30 % 1,5 tabliczki gorzkiej czekolady Dodatkowo 250 g herbatników SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Na samym początku przygotowuję masę białą. Za pomocą miksera ubijam na sztywno śmietankę. W kąpieli wodnej rozpuszczam białą czekoladę. Do ubitej śmietany dodaję czekoladę, serek oraz preparowaną pszenicę. Wszystko dokładnie mieszam ze so... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...