JAJKA FASZEROWANE DUSZONYMI PIECZARKAMI

21
  • JAJKA FASZEROWANE DUSZONYMI PIECZARKAMI
  • JAJKA FASZEROWANE DUSZONYMI PIECZARKAMI

    SKŁADNIKI: 6 jajek 6 pieczarek 2 szalotki Sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka suszonej bazyli Olej do smażenia np rzepakowy 3 łyżki majonezu PRZYGOTOWANIE:  Pieczarki myję, kroję w drobną kostkę.  Szalotkę obieram i kroję w kostkę.  Do garnka o grubym dnie wlewam olej, dodaję pieczarki i szalotke oraz sól i pieprz. Duszę aż pieczarki będą miękkie i rumiane. Studzę. Gotuję jajka na twardo. Studzę. Obieram a następnie kroję wzdłuż. Wydrążam żółtka. Przekładam do miseczki z pieczarkami. Dodaję majonez ora... Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Gotowanie Patki

    Dodaj komentarz