CARBONARA Z CUKINIĄ I SZPINAKIEM

CARBONARA Z CUKINIĄ I SZPINAKIEM

CARBONARA Z CUKINIĄ I SZPINAKIEM

SKŁADNIKI: Makaron 150 g makaronu rurki 15 dag boczku wędzonego w plastrach 1 cukinia 50 g szpinaku świeżego Przyprawy:pieprz ziołowy, sól himalajska, suszona bazylia Olej do smażenia Sos 15 dag tartego sera żółtego 300 ml jogurtu naturalnego Sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego PRZYGOTOWANIE:   Plastry boczku kroję w kostkę.  Cukinię i cebulę obieram i kroję w kostkę. Na patelnię wylewam olej, rozgrzewam go a następnie dodaję boczek. Smażę aż będzie złoty dodaję cebulę i cukinię. &n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję