Mielone na patyku - cevapcici

Mielone na patyku - cevapcici

Mielone na patyku - cevapcici

Przepis na : obiad

300 g mielonego 1 łyżeczka przyprawy Biryani masala Skworcu sól pieprz 2 ząbki czosnku majeranek lubczyk 1 łyżka ziaren słonecznika Mięso i przyprawy włożyć do blendera i zmiksować . Wilgotnymi rękami podzielić na 6 części, uformować kulki i nadziać na patyki, następnie uformować z nich podłużne wałeczki . Tak przygotowane cevapcici usmażyć na patelni ze wszystkich stron. Ja podałam z pure ziemniaczanym z kalarepką oraz sałatką . Dzięki  SKWORCU  jestem szczęśliwą posiadaczką wielu nowych wspania... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.