Robienie krokietów zawsze kojarzyło mi się z mordęgą w kuchni, podwójne smażenie i ciągłe stanie przy patelni. Teraz dzielę to na dwa dni i robienie tych przysmaków stało się przyjemniejsze. Dzień wcześniej wieczorem smażę naleśniki, które przy okazji są zjadane częściowo na kolację albo śniadanko, a następnego dnia zabieram się za krokiety. Czas przy patelni zdecydowanie się nie dłuży :) Przepis na naleśniki: 150g mąki ( używam orkiszowej 650 od Młynu Kopytowa ) 50g mąki pełnoziarnistej (używam orkiszowej 1850 od Młynu K... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Z każdym rokiem interesuje mnie coraz więcej rzeczy i z każdym rokiem jestem coraz bardziej cierpliwa by je robić :) www.gotowanieiblogowanie.pl