Konfitura z czerwonej cebuli i czerwonej porzeczki

Konfitura z czerwonej cebuli i czerwonej porzeczki

Konfitura z czerwonej cebuli i czerwonej porzeczki

Tak wspominając Monikę, przypomniały mi się warsztaty, a na warsztatach była ona – konfitura z czerwonej cebuli. Co prawda zabrakło mi kilku składników, więc dokonałam małych modyfikacji. Rzekłabym, że z przepisu to nie zmienia się… cebula. Konfitura wyszła genialnie, opierniczałam łyżeczką ze słoiczka! A z mięsem to całkowicie wymiata… Składniki: 1kg czerwonej cebuli 100ml różowego wina pół słodkiego 2 łyżki octu winnego z czerwonego wina 2 łyżki oliwy 2 łyżeczki masła 300g przecieru z czerwonej porzeczki (lu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.