Składniki: 2 puszki kukurydzy konserwowej (każda po 285 g - waga netto 1 puszki, po odsączeniu); 1/2 średniej, czerwonej cebuli; 2 łyżki drobno posiekanych marynowanych papryczek jalapeno lub 2 świeże papryczki jalapeno; 1/2 szklanki drobno posiekanej, świeżej kolendry; 2 - 3 łyżki soku z limonki; Sól. Sposób przygotowania: Kukurydzę konserwową odsączyć z zalewy. Przełożyć do miski. Kolendrę umyć, osuszyć, posiekać. Czerwoną cebulę obrać. Papryczki jalapeno umyć (w przypadku świeżych)/ odsączyć z zalewy (w przypadku... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...