Panacotta z kruszonką, syropem malinowym i miętowym cukrem

Panacotta z kruszonką, syropem malinowym i miętowym cukrem

Panacotta z kruszonką, syropem malinowym i miętowym cukrem

Przepis na : deser

Panacotta to cudowny deser, który jeśli ma się dobry i sprawdzony przepis, robi się szybko i bez większego problemu. Do tego deser jest bardzo uniwersalny, pasuje właściwie do każdego owocu czy syropu. Idealny dla dzieci jak i dorosłych jako wykwintny deser, wszystko zależy jedynie od naszej wyobraźni kulinarnej i użytych do niego dodatków.  Proponuję Wam panacottę w wersji wykwintnej, z dwoma (mam nadzieję) zaskakującymi elementami: malinową kruszonką oraz cukrem miętowym. Kruszonka stanowi świetny dod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Garniec Magalie

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Garniec MagalieGarniec Magalie

Witam Cię w moim świecie!
Znajdziesz w nim moje oraz unowocześnione przeze mnie przepisy głównie kuchni polskiej, której jestem wierną fanką.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

syrop, malinowe, deser, desery, maliny, szybki deser, malinowy deser, deser z malinami, bez pieczenia

Inne przepisy z Garniec Magalie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.