Krewetki na masełku z rozmarynem

Krewetki na masełku z rozmarynem

Krewetki na masełku z rozmarynem

Tym razem coś całkiem z innej beczki. Znalazłem dzisiaj w jednym z marketów dość dobrą promocję na krewetki.. niestety były już parzone czyli wielkich cudów nie dało się z nich zrobić natomiast do podsmażenia na masełku są idealne. Przed ich przygotowaniem należy obrać je z pancerzy. głowy wyrzuciłem, a z pancerzy przygotowałem wywar rybny (bisk) do podlewania risotto czy makaronu putaneska. Poniżej znajdziecie poszczególne fazy przygotowania. Tak przygotowane krewetki można podsmażyć z czosnkiem i oliwą lub ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Full Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję