Warzywa na patelnię

Warzywa na patelnię

Warzywa na patelnię

Przepis na : kolacja

Opis Warzywa na patelnię: Warzywa na patelnię wcale nie muszą być kupowane w postaci mrożonek. Bardzo szybko i łatwy sposób przygotujemy je sami w domu. Z powodzeniem przygotujemy je ze świeżych warzyw, które posiadamy w domu. Warzywa możemy dobierać w dowolny sposób, wedle własnego uznania. Polecamy Wam również nasze inne przepisy na dania główne . Składniki: 2 cebule 200 g pieczarek 1/2 pora 1 papryka czerwona 3 marchewki 1 brokuł Natka pietruszki Sól, pieprz Oliwa Sposób przygotowania: Pieczarki i cebulę ob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.