Najlepsze risotto z grzybami

Najlepsze risotto z grzybami

Najlepsze risotto z grzybami

To esencja włoskiej kuchni Sposób robienia tego makaronu dziwni niektórych. A warto się przełamać, dodać trochę wina i… smakować. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); POTRZEBUJEMY 1 szklanka ryżu do risotto 1 kieliszek białego wina (bardziej wytrawnego) 3 szklanki bulionu 1 nieduża cebula (np. szalotka) 2 ząbki czosnku kilka łyżek oliwy i opcjonalnie masła garść grzybów leśnych starty żółty ser (najlepiej parmezan) natka pietruszki ½ szklanki śmietany (opcjonalnie) UWAGA Najlepiej wychodzi kiedy m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fleksitarianizm.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję