Żytni chleb na zakwasie z komosą ekspandowaną

Żytni chleb na zakwasie z komosą ekspandowaną

Żytni chleb na zakwasie z komosą ekspandowaną

Dziś mam dla Was przepis na chleb na zakwasie na mące żytniej bio, pszennej z ekspandowaną komosą. Jak to zwykle bywa chleb na zakwasie wymaga czasu, ale jego smak wynagradza wyczekiwanie. Chleb jest pyszny, wilgotny w środku z chrupiącą skórką na zewnątrz. To co do dzieła i pieczemy? Wpis powstał przy współpracy z firmą Soligrano . Jest to firma zajmująca się przede wszystkim produktami ze zbóż ekspandowanych, ale nie tylko. W swojej ofercie ma również produkty śniadaniowe, wege produkty, produkty bio, mąki, ka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.