Pasztet grzybowy z kaszą jaglaną

Pasztet grzybowy z kaszą jaglaną

Pasztet grzybowy z kaszą jaglaną

Co roku suszone grzyby, jakie dostaję od mamy swojego partnera traktuję z nabożną wręcz czcią – wydzielam małe ich ilości, które wykorzystuję z największą rozwagą w najlepszych daniach. I choć moje zapasy grzybów zostały już mocno uszczuplone, a dla każdej kolejnej porcji znajduję zastosowanie z cięższym sercem (niechybnie i ku mojej rozpaczy się skończą), to dla tego jednego dania warto było poświęcić każdy z ostatnich, cennych grzybków: pasztet. Cudowny, delikatnie wilgotny, o głębokim smaku, pełen aromaty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Even Better Food

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Autor

Even Better FoodEven Better Food

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kasza, pieczarki, pasztet, kasza jaglana, mielone, marchewka, orzechy, wegańskie, kanapki, obiad, diety, kotlet, bezglutenowe, kotlety, dieta, czosnek w ziołach, masło orzechowe, warzywa na patelnie, mielone z warzywami, pieczarki do obiadu, kotlet z kaszy jaglanej, kotlet mielony z pieczarkami, kotlety mielone

Inne przepisy z Even Better Food

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.