Przepis na : kolacja
Robiłam kilka podejść do tego deseru. W końcu udało się dobrać składniki tak, aby smak sprawiał przyjemność, a ciasto nie odpadało od banana w trakcie smażenia. 3 banany 0,5 litra oleju rzepakowego 1. panierka 0,5 szklanki mąki pszennej 0,5 szklanki mąki kukurydzianej 2. panierka 0,5 szklanki mąki pszennej 0,5 szklanki mąki kukurydzianej 1 łyżka mąki kokosowej 1 szklanka mleka 1 łyżka cukru szczypta soli 3. panierka 1 szklanka wiórek kokosowych 1. panierka: mąkę pszenną i kokosową mieszamy w miseczce. ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Jestem kulinarnym samoukiem, uwielbiam eksperymentować i odkrywać nowe smaki w kuchni.