Tagliatelle z łososiem i szpinakiem Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Przed odcedzeniem odlać 1/2 szklanki wody w której gotował się makaron. Cebulę i czosnek obrać, cebulę pokroić w drobną kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę., szpinak umyć. Łososia umyć, osuszyć, zdjąć skórę i pokroić w ok. 1,5 cm kostkę, posypać solą i pieprzem. na dużej patelni rozgrzać masło klarowane, włożyć łososia i usmażyć na rumiano, a następnie zdjąć z patelni. Na patelnię na której był smażony łosoś...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...