Tagliatelle z łososiem i szpinakiem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Tagliatelle z łososiem i szpinakiem
Tagliatelle z łososiem i szpinakiem Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Przed odcedzeniem odlać 1/2 szklanki wody w której gotował się makaron. Cebulę i czosnek obrać, cebulę pokroić w drobną kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę., szpinak umyć. Łososia umyć, osuszyć, zdjąć skórę i pokroić w ok. 1,5 cm kostkę, posypać solą i pieprzem. na dużej patelni rozgrzać masło klarowane, włożyć łososia i usmażyć na rumiano, a następnie zdjąć z patelni. Na patelnię na której był smażony łosoś...
Czytaj dalej na blogu ememe kitchenWarto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Beata_b
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, makaron, szpinak, makaron ze szpinakiem, makaron z łososiem
Inne przepisy z ememe kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję