Tagliatelle z łososiem i szpinakiem

Tagliatelle z łososiem i szpinakiem

Tagliatelle z łososiem i szpinakiem Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Przed odcedzeniem odlać 1/2 szklanki wody w której gotował się makaron. Cebulę i czosnek obrać, cebulę pokroić w drobną kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę., szpinak umyć. Łososia umyć, osuszyć, zdjąć skórę i pokroić w ok. 1,5 cm kostkę, posypać solą i pieprzem. na dużej patelni rozgrzać masło klarowane, włożyć łososia i usmażyć na rumiano, a następnie zdjąć z patelni. Na patelnię na której był smażony łosoś...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję