Pappardelle z szarpaną wołowiną

Pappardelle z szarpaną wołowiną

Pappardelle z szarpaną wołowiną

Pappardelle z szarpaną wołowiną Mięso umyć, osuszyć i jeżeli jest w jednym kawałku pokroić na mniejsze i posypać solą i pieprzem czarnym mielonym. Cebulę, marchew i łodygi selera naciowego obrać, umyć, osuszyć i pokroić w bardzo drobną kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Na wysokiej patelni lub w garnku z szerokim dnem rozgrzać olej, a następnie włożyć kawałki mięsa (jeżeli nie mieści się luźno, rozłożyć smażenie na dwie tury) i odsmażyć na rumiano ze wszystkich stron. Wyjąć mięso z patelni lub garnka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.