pulpety w sosie grzybowo-paprykowym

pulpety w sosie grzybowo-paprykowym

pulpety w sosie grzybowo-paprykowym

Kiedy ktoś mówi o sosie grzybowym, to zwykle okazuje się, że albo jest z pieczarek, albo z proszku. Nieliczni robią go na grzybach suszonych, bo zazwyczaj skrzętnie chomikują je na wigilię. Szczęśliwie nie muszę tego robić, bo o zapas suszonych mam zapewniony przez mamę i ciocię. A teraz jeszcze się cieszę świeżymi grzybami prosto z lasu. pulpety w sosie grzybowo-paprykowym - składniki: 0,5 kg mięsa mielonego, 1 czerstwa bułka, 1 jajko, 1 pęczek szczypiorku, 1 łyżeczka suszonego tymianku, 0,5... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eksperyment sobotni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.