Przepis na pieczone w piekarniku frytki z buraków i marchewki

Przepis na pieczone w piekarniku frytki z buraków i marchewki

Przepis na pieczone w piekarniku frytki z buraków i marchewki

Przepis na : obiad

Mam dziś dla was wyjątkowy przepis na pieczone w piekarniku frytki z buraków i marchewki. To smaczna i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych frytek ziemniaczanych, która zachwyci was swoim niezwykłym smakiem i kuszącym wyglądem. Czasami szukamy nowych sposobów na przygotowanie ulubionych potraw, a pieczenie warzyw na frytki stanowi doskonałą okazję do eksperymentów kulinarnych i oczywiście do zmniejszenia liczby kalorii bo zamiast smażenia w głębokim oleju, pieczemy te frytki z odrobiną tłuszczu. Dlaczego warto cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eat me! Fit me!

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Joaśka SurowiecJoaśka Surowiec

Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, przekąski, obiad

Inne przepisy z Eat me! Fit me!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.