Przepis na : obiad
Dziś zaproponuję Wam coś rozgrzewającego i zabiorę Was w podróż na Bałkany, skąd pochodzi ajvar – aromatyczna pulpa z pieczonej papryki i bakłażanów, z dodatkiem czosnku i przypraw. Poniżej znajdziesz kolejny fit przepis na obiad oraz jak krok po kroku zrobić domowy ajvar Ajwar (chorwacki ajvar) znany jest na całych Bałkanach i często występuje jako warzywny dodatek do ciężkich mięs. Jest zwykle pikantny i nakładany w dużych ilościach na talerze, trochę jak surówka do obiadu w Polsce W tym przepisie ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.