Lekka, kolorowa propozycja na kolację pełną smaków! Limonkowe krewetki, pikantny, słodki mus z mango, chrupiące kiełki, a wszystko w kokosowej oprawie. *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Czosnek obierz i pokrój na cienkie plasterki. Limonki sparz wrzątkiem. Z jednej z nich zetrzyj skórkę i wyciśnij sok, druga pokrój na ćwiartki lub ósemki. Na patelni rozgrzej 2 łyżki masła. Wrzuć plasterki czosnku. Dodaj mrożone krewetki, wymieszaj je z masłem. Na... czytaj dalej...
Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.