Pasztet drobiowy z żurawiną jest dość lekki, kremowy, nie za suchy i bardzo smaczny. Świetnie sprawdzi się jako smarowidło do kanapek albo przystawka na świąteczny stół. Ponadto, podczas jego przygotowania powstaje bulion drobiowy, który możemy wykorzystać jako bazę do zgotowania pysznej zupy np. pomidorowej albo ugotować makaron i już mamy rosół. Składniki na pasztet drobiowy z żurawiną (keksówka 27x11cm): 1,2 kg udek z kurczaka 600 g wątróbki drobiowej 2 średnie marchewki niewielka pietruszka niew... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...