Polędwica Wieprzowa z Cebulką

Polędwica Wieprzowa z Cebulką

Polędwica Wieprzowa z Cebulką

Delikatna, soczysta, wyjątkowa.... Polędwiczka wieprzowa z cebulką z dodatkiem musztardy i  białego wina. Po prostu idealne połączenie smaków. SKŁADNIKI: 1,5kg polędwicy wieprzowej 180g musztardy (pół francuskiej - pół stołowej) 200ml białego wina 5 cebul oliwa majeranek pieprz sól WYKONANIE: 1. Polędwice smarujemy z każdej strony obficie musztardą, posypujemy solą, pieprzem i majerankiem. 2. Umieszczamy ją w pojemniku żaroodpornym, delikatnie podlewamy białym winem, przykrywamy, umieszczamy w lodówce ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję