Ciasto Jabłkowe z Pianką

Ciasto Jabłkowe z Pianką

Ciasto Jabłkowe z Pianką

PRZEPIS NA BLACHĘ : 25cm x 25 cm SKŁADNIKI NA SPÓD: 200g ciastek markizy firmy CUKRY NYSKIE 100g ciastek herbatników firmy CUKRY NYSKIE 150g masła WYKONANIE: 1.Ciastka zmiksować najlepiej blenderem, masło roztopić, połączyć składniki, wyłożyć do brytfanny, delikatnie przyklepać łyżką. Piec w piekarniku około 10 minut w temperaturze 180* SKŁADNIKI NA MASĘ JABŁKOWĄ: 1,5 kg jabłek 100-150g cukru w zależności od słodkości jabłek 40g żelatyny 3/4 szkl zimnej wody WYKONANIE: 1. Jabłka obrać, pokroić w ósemki, włożyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.