Przepis na : obiad
Zupa pieczarkowa na mięsie Tym razem zapraszam was na pyszną zupę pieczarkową , sycącą na długo, którą gotowałam na mięsie. Gotując tą zupę użyłam kości wieprzowych, ale można użyć też porcji rosołowej czy kości wołowych. Zupa jest bardzo prosta do przygotowania a podana z pieczywem może stanowić sycący obiad. Bardzo smaczna, gęsta i zawiesista, bezglutenowa. PRZEPIS ZUPA PIECZARKOWA NA MIĘSIE Składniki: 500 – 600 g kości wieprzowych 1 cebula duża 5 łyżek oleju 500g pieczarek 1 kg ziemniaków 4 marchewki 2 łyż... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...