Śledzie po węgiersku – zapraszam do przygotowania mojego przepisu. Danie jest niezwykle proste do przygotowania a przy tym naprawdę smaczne. Potrzebujemy tu tylko trzech składników: filetów śledziowych, cebuli, oraz sosu leczo gotowego ze słoika. Można posiłkować się kupnym lub własnym, przygotowywanym jesienią do słoików na zimę – przepis . Można oczywiście zrobić ten sos teraz od podstaw, z tym że ceny i smak potrzebnych warzyw nie w sezonie nie są najlepsze. Potrawa idealna dla wielbicieli śledz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...