Przepis na : obiad
Racuchy z jabłkiem i bananem to moja wariacja klasyki z dodatkiem pysznych, dojrzałych, mega słodkich bananów oraz z dodatkiem mąki grahamki dla zdrowia i urody. Lubicie racuchy? U nas pojawiają się one z reguły na śniadanie lub na kolację i są chętnie jadane. Wiem, że niektórzy robią je nawet na obiad, ale u nas akurat obiady na słodko nie cieszą się zbytnim powodzeniem. Jak jest u was? PRZEPIS RACUCHY Z JABŁKIEM I BANANEM Składniki: 1 szkl mąki pszennej tortowej 1 szkl mąki pszennej graham typ 1850 1 jaj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Według chrześcijańskiego kalendarza jest to ostatni czwartek przed wielkim postem, znany również pod inną nazwą „zepsuty czwartek”.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...