Przepis na : śniadanie
Lubicie bakłażana? Wydaje mi się, że to niedostatecznie doceniane warzywo w naszym kraju. Upieczony lub usmażony zyskuje niesamowicie kremową, rozpływającą się w ustach konsystencję – świetny jest do tworzenia past kanapkowych i dipów. Bakłażany mają też wiele właściwości odżywczych i warto je włączyć do swojej diety. Pasta, którą dziś wam proponuję jest bardzo prosta do przygotowania a ma bardzo ciekawy, świeży smak który zawdzięcza koperkowi. Kolor może niezbyt sprzyjający ale smakuje wybornie! My jedliśmy... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...