Przepis na : śniadanie
Lubicie bakłażana? Wydaje mi się, że to niedostatecznie doceniane warzywo w naszym kraju. Upieczony lub usmażony zyskuje niesamowicie kremową, rozpływającą się w ustach konsystencję – świetny jest do tworzenia past kanapkowych i dipów. Bakłażany mają też wiele właściwości odżywczych i warto je włączyć do swojej diety. Pasta, którą dziś wam proponuję jest bardzo prosta do przygotowania a ma bardzo ciekawy, świeży smak który zawdzięcza koperkowi. Kolor może niezbyt sprzyjający ale smakuje wybornie! My jedliśmy... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...