Przepis na : kolacja
Pasta kanapkowa a la konfitura z czerwonej cebuli. Długo i wolno podsmażana i karmelizowana czerwona cebula jest przepysznym dodatkiem do pieczywa, kanapek, burgerów. Czasem przygotowuję ją i traktuję jako właśnie pastę kanapkową. Jest pyszna solo na chlebku, ale sprawdzi się też z dodatkami jak wędlina czy sery – ja lubię szczególnie z kozim. PRZEPIS NA PASTA KANAPKOWA CEBULOWA Składniki : 1 kg cebuli czerwonej 1/4 szkl brązowego 1 łyżeczka soli 50 ml oliwy 5 łyżek ciemnego octu balsamicznego Jak zr... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...