Przepis na : śniadanie
Jak wekować barszcz czerwony Czy Wasze lodówki też pękają w szwach od świątecznych przysmaków? A może zastanawiacie się, czy można ugotować barszcz wcześniej i ile może postać w lodówce? Mam dla Was idealne rozwiązanie – wekowanie barszczu czerwonego! Wekowanie to nie tylko sposób na przedłużenie trwałości naszych ulubionych potraw, ale także świetna metoda na zachowanie świątecznych smaków na dłużej by się nie zmarnowały. Teraz już nie macie ochoty na barszczyk, ale za tydzień będzie to obiad jak zna... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...