Przepis na : śniadanie
Dojrzałe banany , takie brzydale z czarnymi plamkami albo wręcz z całą czarna skórką wykorzystujecie czy wyrzucacie? Ja je uwielbiam! Czemu? Mają ogromny potencjał! To właśnie one, dzięki swojej słodyczy zastępują w daniach cukier. Chlebek bananowy – Wbrew temu co sugeruje nazwa nie chodzi tu o pieczywo, ale o bardzo smaczne ciasto bananowe. Dość często je piekę, bo jest znakomitym pomysłem na wykorzystanie bardzo dojrzałych bananów (latem robię z nich bananowiec , albo mrożę i wykorzystuję do koktajl...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...