Przepis na : obiad
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem spadają, wzrasta potrzeba na pyszne, rozgrzewające zupy. Jedną z najbardziej lubianych przez Polaków zup jest barszcz czerwony. Cenimy jego smak, wartości odżywcze, prostotę wykonania i łatwą dostępność składników. Zapraszam na niezwykle pyszny barszczyk, ugotowany na boczku, który wspaniale podbija jego smak a podany z ziemniakami, fasolą i chipsami z boczku, dzięki którym jest też niezwykle sycący. Po więcej inspiracji zapraszam was na moje konta Ins... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...