chipsy z topinamburu

chipsy z topinamburu

chipsy z topinamburu

składniki: ok. 250 g topinamburu 2 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz świeżo zmielony, estragon (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); wykonanie: Topinambur dokładnie myjemy, nie obieramy. Kroimy w cieniutkie plasterki. Mieszamy z oliwą oraz przyprawami. Rozkładamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 180 st. C na lekko rumiany kolor. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.