SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -karkówka wieprzowa w plastrach 2-3 cm -przyprawa prymat grill pikantny i ziołowy -olej w dozowniku do pryskania WYKONANIE Karkówkę posypujemy przyprawą z każdej strony wstawiamy do lodówki na 2 godz.po tym czasie układamy w szufladzie spryskujemy delikatnie olejem, ustawiamy temp. 180 stopni 10 min program Air fry uruchomiamy urządzenie po tym czasie obracamy karkówkę i spryskujemy ponownie delikatnie olejem ustawiamy temp. 240 stopni 7 mi... czytaj dalej...
Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.