Boczek ze skórą-Air Fryer/Ninja 500

Boczek ze skórą-Air Fryer/Ninja 500

Boczek ze skórą-Air Fryer/Ninja 500

SUROWIEC,  PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -boczek ze skórą 1kg -przyprawa prymat grill pikantny i ziołowy -olej w dozowniku do pryskania WYKONANIE  Boczek, a konkretnie skórę nacinamy w paski lub kratkę, posypujemy przyprawą z każdej strony wstawiamy do lodówki na 2 godz.po tym czasie boczek układamy w szufladzie skórą do dołu spryskujemy delikatnie olejem, ustawiamy temp. 160 stopni 25 min program Air fry uruchomiamy urządzenie po tym czasie obracamy boczek i spryskujemy ponownie delikatnie ole... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Autor

Jacek WiertelJacek Wiertel

Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.

Inne przepisy z Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.