Sezon na rabarbar trwa, więc nie myślcie mi tutaj, że Was to nie dotyczy:) Zabieramy się do pieczenia rabarbarowych słodkości. Na tapecie kruchy przekładaniec – niebiański w smaku! Równowaga w słodko- kwaskowatości została zachowana dzięki dodatkowej warstwie słodkiego, waniliowego budyniu. A rabarbar robi swoje, czyt. dopełnia :) Sezonowe ciacho trochę inaczej- na upały w sam raz: bez kremu, nie wymaga przechowywania w lodówce. Nim się obejrzycie, a przy którejś z kolei kawce spostrzeżecie , że Rabarbarowiec znik... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...