Marchewkowe brownie z wegańskim mascarpone (bezglutenowe, wegańskie, bez cukru)
Marchewkowe brownie z wegańskim mascarpone (bezglutenowe, wegańskie, bez cukru)
Ciasto marchewkowe o strukturze brownie - wilgotne, zbite i słodkie, ale zdrowe :) Jednym zdaniem - najsmaczniejszy zakalec na świecie :) Lekkości dodaje mu smaczny serek à la mascarpone, przygotowany na bazie nerkowców. Smakuje wyśmienicie! Koniecznie spróbujcie! Składniki (na tortownicę o śr. 22 cm): 1 dojrzały banan 1 szklanka suszonych daktyli (wcześniej namoczonych przez godzinę) 4 większe marchewki (powinniśmy otrzymać 350 g startej marchewki) 5 łyżek oleju kokosowego 1 łyżka mielonego siemienia... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Domowa Cookierenka Agi
Autor
cookierenka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, ciasto, mascarpone, wegańskie, kokosowe, czekolada, banan, marchewka, ciasto marchewkowe, marchewkowe, syrop, bezglutenowe, szybkie ciasto, ciasta z masa, ciasto z bananem, ciasto z bananami, ciasto kokosowe, domowa czekolada, mielone z warzywami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia
Inne przepisy z Domowa Cookierenka Agi
Dodaj komentarz