Ciasteczka z mąki kokosowej i tahini (wegańskie, bezglutenowe)
Ciasteczka z mąki kokosowej i tahini (wegańskie, bezglutenowe)
Dziś na przekąskę polecają się sycące ciasteczka z mąki kokosowej i tahini - bezglutenowe, z małą ilością cukru. Trochę za mało słodkie jak na mój gust, dlatego potraktowałam je czekoladą :) Polecam! Składniki (na ok. 25 szt.): 3/4 szklanki mleka kokosowego 2 łyżki mielonego siemienia lnianego 1 szklanka mąki kokosowej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli pół szklanki pasty sezamowej tahini 1/4 szklanki cukru kokosowego 1 łyżka ekstraktu z wanilii Polewa czekoladowa: 1,5 tabliczki czekolady desero... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Domowa Cookierenka Agi
Autor
cookierenka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kokosowe, czekolada, ciasteczka, ciastka , mielone, ciasto, bezglutenowe, przekąska, polewa czekoladowa, pasty, pasta, przekąski, orzechy, wegańskie, ciastka kokosowe, ciasteczka kokosowe, ciasto z orzechami, ciasto kokosowe, ciasteczka z czekolada, domowa czekolada, czekoladowe ciasteczka , ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, bez pieczenia, ciasteczka waniliowe, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia
Inne przepisy z Domowa Cookierenka Agi
Dodaj komentarz