3-składnikowy mus czekoladowy (wegański)

3-składnikowy mus czekoladowy (wegański)

3-składnikowy mus czekoladowy (wegański)

Przepis na : deser

Przy wpisie na wegańskie bezy obiecałam, że niedługo zamieszczę kolejny smaczny przepis na wykorzystanie zalewy po cieciorce. Oto i on: obłędny w smaku, aksamitny mus czekoladowy. Deser ma tylko jedną wadę - zdecydowanie za szybko znika :) Spróbuj koniecznie!  Składniki (na 2 porcje): schłodzona woda z małej puszki po ciecierzycy konserwowej (puszka 400 g) 100 g gorzkiej czekolady 2-3 łyżki cukru pudru  Przygotowanie: 1. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. 2. Wodę po ciecierzycy wlać do misy mikse... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cookierenka Agi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.