Przepis na : obiad
Dziś na blogu mamy gościa. Dziś pierwszy przepis od naszej czytelniczki. Podobnie jak Agnieszka kończyła SGGW / Warsaw University of Life Sciences... :) Dziś też trochę inaczej, bo każda osoba ma swój styl i swoje ulubione warzywa i przyprawy. Jako nowość w tym przepisie to słodka i ostra papryka WĘDZONA oraz rzadko spotykany u nas seler naciowy... 😀 i oczywiście ostatnio modny ryż! Składniki ryż 1 cebula 2 ząbki czosnku 3 nieduże papryki ... czytaj dalej...
Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.